Search

E-learnen met Sander de Hosson

De e-learnings met Sander de Hosson zijn nu te volgen! Met deze digitale scholingen kun je op een laagdrempelige én leuke manier leren van dé specialist op het gebied van palliatieve zorg. Scholing Dichtbij en de Hosson sloegen de handen ineen en ontwikkelden samen de vierdelige e-learningsreeks Inleiding in de palliatieve zorg om belangrijke kennis over palliatieve zorg (verder) te verspreiden.
In de e-learningsreeks neemt De Hosson je o.a. mee in de geschiedenis van palliatieve zorg, de behoeften en knelpunten, de medische interventies en het belang van compassie en empathie. Wie alle vier de e-learnings in een keer afneemt, krijgt 10% korting en de Hosson’s boek Slotcouplet t.w.v. €18,99 thuisgestuurd! 

Leren lukt beter als het leuk is

Leren lukt beter als het leuk is en daarom zijn de e-learnings in een fris, aantrekkelijk en professioneel jasje gestoken. Middels video’s, animaties, leervragen, beschouwingen en persoonlijke ervaringen leert de Hosson je basiskennis over palliatieve zorg, kennis die eigenlijk iedere zorgverlener nodig heeft. Bekijk hier de trailer: 

 


Sander de Hosson

Vrijwel iedereen uit de zorg én velen daarbuiten kennen hem inmiddels: dr. Sander de Hosson van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. De longarts die palliatieve zorg met empathie en compassie op de kaart zet. In zijn indringende blogs in het Dagblad van het Noorden en zijn onlangs verschenen boek Slotcouplet lees je zijn missie: de palliatieve zorg verbeteren en daarmee de kwaliteit van leven en sterven bevorderen. Zijn verhalen worden door velen gelezen, zijn boek stond in alle bestsellerlijsten.


Voor wie

De e-learnings zijn gericht op zorgverleners, maar ze zijn zinvol en leerzaam voor iedereen die met palliatieve zorg te maken heeft of krijgt, waaronder hulpverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en mensen die ongeneeslijk ziek zijn.
Verzorgenden en verpleegkundigen die ingeschreven staan in het Kwaliteitsregister V&V ontvangen 8 accreditatiepunten wanneer zij de volledige reeks afronden.

 

De e-learnings 

De e-learningsreeks bestaat uit vier delen die ook afzonderlijk te volgen zijn. De delen zijn: 

  1. Inleiding in de palliatieve zorg
  2. Dyspneu in de palliatieve fase
  3. Pijn in de palliatieve fase
  4. De stervensfase 

Wie alle vier de e-learnings in een keer afneemt, krijgt 10% korting en de Hosson’s boek Slotcouplet t.w.v. €18,99 thuisgestuurd! Klik hier om alle e-learnings in een keer af te nemen. 

Aanbieding!